رییس هیات مدیره انجمن کوتاهقامتان بلندهمت با تاکید بر ضرورت توجه به توسعه و تقویت کارآفرینی معلولان و جامعه هدف سازمان بهزیستی گفت: راه اندازی صندوق حمایت از فرصتهای شغلی افراد دارای معلولیت میتواند در اشتغالزایی و توسعه مشاغل در جامعه معلولان موثر باشد.
محبوبه ابراهیمخانی در گفتوگو با آتیهآنلاین اظهار کرد: عزم و اراده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مجموعه سازمان بهزیستی کشور به منظور راهاندازی این صندوق ارزشمند است چرا که صندوق میتواند بستر توانمندسازی، ایجاد فرصت شغلی و توسعه مشاغل را برای افراد تحت پوشش هموار کند.
وی افزود: این بزرگترین اقدامی است که میتواند در جهت آغاز تحقق مطالبات سالهای گذشته از جمله طرح تکاپو به شمار بیاید طرحی که بر مداخله توسعهای از طریق انتقال دانش، تکنولوژی و ارتقاء مهارت با کمترین اتکاء به تسهیلات بانکی و دولتی تاکید دارد.
رییس انجمن کوتاه قامتان ایران بلندهمت با تاکید بر لزوم اولویتبندی گروههای شغلی برای دریافت تسهیلات صندوق ادامه داد: در صورتی توزیع عادلانه فرصت شغلی محقق میشود که با رعایت اولویت تمام کسب و کارها اعم از تولیدی، کشاورزی، صنعتی، کارگاهی، فنی حرفهای و خدماتی مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: اگر صاحبان مشاغل حوزه انواع تعمیرات، گردشگری، استارتاپ، صنایع دستی، پرورش آبزیان، پرورش قارچ، پرورش گل وگیاه و... از تسهیلات این صندوق برخوردار شوند این مساله تاثیر چشمگیرتری بر توسعه اقتصاد خانوادههای تحت پوشش سازمان و کشور خواهد گذاشت.
ابراهیمخانی ایجاد و توسعه کسبوکار پایدار را یکی از دغدغههای مهم خواند و افزود: هر اقدامی در حوزه اشتغالزایی باید به گونهای برنامهریزی شود که ضمن راهاندازی و توسعه، پایداری و دوام آن نیز مدنظر قرار بگیرد و به همین جهت تسهیلات بانکی قرض الحسنه میتواند در افزایش ضریب پایداری مشاغل موثر باشند.
وی نداشتن مشاوران مارکتینگ و عدم شناخت بازار را از عمدهترین مشکلات پیش روی اغلب مشاغل خواند و تصریح کرد: بیاطلاعی و نداشتن دانش نسبت به نیاز بازار و تقاضای مردم همواره صاحبان مشاغل را با چالش جدی مواجه میکند حال اگر این مساله با نبود پشتیبان و مشاوران کسب و کار همراه شود، مشکلات دو چندان میشود.
ابراهیمخانی بهره و سود نامتعارف تسهیلات را یکی از موانع بزرگ پیش روی معلولان عنوان کرد و گفت: با راهاندازی این صندوق اطمینان خاطر نسبی ایجاد میشود که مددجویان تحت پوشش بتوانند ضمن دریافت وامهای کم بهره و دور از ترس شکست مالی، نسبت به ایجاد کسب و کاری پررونق اقدام کنند.
رییس انجمن کوتاه قامتان ایران بلندهمت با تاکید بر تسریع در حذف بروکراسیهای رایج و دست و پاگیر اداری در دستگاههای اجرایی و سازمانها اعلام کرد: امیدواریم که فرآیند پرداخت تسهیلات صندوق با مساعدت بالا و به دور از فرآیندهای سخت و نفسگیر اداری انجام شود تا که مددجویان مشتاق به راهاندازی کسب و کار و یا معلولان صاحبان مشاغل نسبت به دریافت تسهیلات قرض الحسنه صندوق ترغیب شوند.
آتیه آنلاین